BOULIT s.r.o.

Firma BOULIT s.r.o působící na českém trhu již více než 13 let je tradičním českým výrobcem interiérových a speciálních dveří a zárubní. Své produkty nabízí v rámci sítě vlastních vzorových prodejen, stejně tak jako je dodává svým stálým odběratelům do všech regionů ČR. Společnost je schopna uspokojit jakýkoliv požadavek na výrobu dveří a zárubní v provedení CPL i HPL laminátu, případné nástřiku barvy RAL.
Vyrábíme nejen širokou paletu interiérových dveří dle vlastních modelových řad v atraktivních dekorech, vhodné hlavně pro bytovou výstavbu a rodinné domy, ale též rozsáhlou škálu technologických a speciálních dveří, jako jsou dveře BEZPEČNOSTNÍ B2, B3, protipožární plné i prosklené (včetně obložkových zárubní a kouřotěsnosti), dveře protihlukové až do 36dB, klima dveře, prosklené protipožární stěny s nadsvětlíkem a bočními světlíky a řadu dalších.
BEZPEČNOSTNÍ dveře dodáváme nejen jako samostatný výrobek, ale též jako komplet včetně ocelové bezpečnostní zárubně a veškerých stavebních prací zahrnujících výměnu stávající ocelové zárubně za novou bezpečnostní a osazení dveří, včetně všech doplňků. V nabídce máme též dveře s různými systémy otevírání, například dveře skládací, posuvné po stěně i do stavebních pouzder, systém ERGON nebo také možnost obkladu stávající ocelové zárubně OKZ bez nutnosti bourání.
Naší výhodou je rychlost a pružnost dodávek, spolu s možností nabídnout atypická provedení dle přání zákazníka, při zachování vysoké produkce a z toho vyplývajících výhodných cen.

logoBOULIT cervene